onderhoud, beheer, advies

Bewust Onderhoud

De waarde van uw thuis

Wanneer u het onderhoud van uw grootste bezit uitbesteedt, dan moet u ook zeker kunnen weten dat er betrokkenheid is.  

"De menselijke maat is belangrijk"

Kort geleden werd ik gebeld door de schoonzoon van een dame waarbij er onderhoud uitgevoerd moest worden aan haar woning.

De dame in kwestie had enorme bezwaren over de uit te voeren werkzaamheden. Na overleg met de aannemer en de vrouw hebben we besloten om het nog even uit te stellen.

Na een aantal vragen bleek namelijk dat deze dame een aantal maanden geleden haar man had verloren na 47 jaar huwelijk. Het leegruimen van de zolder, de onbekende mensen over de vloer en de werkzaamheden in het algemeen waren een te grote inbreuk op haar privacy.

Soms gaat het niet om het stukje onderhoud, dan gaat het gewoon om een stukje menselijkheid.

Ray Hoogendoorn

Betrokkenheid

Bouwen is niet alleen techniek en stenen stapelen. Bouwen is ook een emotie. Wanneer dat bij elkaar komt, dan creëer je echt iets moois namens je klant.

Tijdsbesparing

Een thuis creëren is een behoorlijke investering. De waarde van uw woning behouden zonder dat het wonen in een VVE een tweede baan wordt.

Communicatie

U voelt zich gehoord. U krijgt wat u voor ogen had. De overlast is zo veel mogelijk beperkt en eventuele tegenvallers in de planning zijn u op voorhand duidelijk. Alleen dan kunnen we van een succesvol project spreken.

Bewust Onderhoud

De 4 doelstellingen

Thuis

Uw bezit is uw thuis niet alleen een huis. Het gaat ook om marktkennis delen en weten wat de beste materialen zijn om uw onderhoud mee uit te voeren.

Comfort

Onderhoud is mensen werk. Er is altijd een inbreuk op uw privacy, er zijn altijd vreemden in huis. Hoe maken we het comfortabel en zoveel mogelijk beperkte overlast.

Eerlijk

Ontzorgen is het sleutelwoord. Dat kan alleen door het managen van verwachtingen en eerlijk te zijn over het proces.

Duurzaam

Het gaat om duurzaam samenwerken. Schakelen met de juiste partijen die in het verlengde werken van Bewust Onderhoud.