onderhoud, beheer, advies

Bewust Onderhoud

Slimme oplossingen

Kostenbesparend verduurzamen, het kan. Werk op Natuurlijke Momenten, cluster projecten en kies voor slimme materialen.

 

“Verduurzamen is een hot item”

Nederland moet van het gas af, maar is dat wel altijd realistisch?

“VVE’s hebben niet altijd door dat nu verduurzamen niet altijd de beste optie is voor hun pand. Soms zijn onderdelen van een verduurzamingsproject niet nodig en kan je al met kleine aanpassingen nu, voorbereidt op de grote aanpassingen later, veel besparen.

 

Natuurlijke Momenten

Zo werk je naar het Natuurlijk Moment van een project. Goed onderbouwd besparen, projectmatig slim werken zonder langdurige leningen, daar help ik VVE’s mee.”

Ray Hoogendoorn

onafhankelijkheid

Als onafhankelijke projectleider is Ray Hoogendoorn niet gelieerd aan een VVE-beheerder of een aannemer. Dit betekent dat hij de juiste partij zoekt, passend bij jouw hulpvraag.

Optimale Oplossingen

Subsidies wegen niet altijd op tegen de investering die u moet doen. Als VVE-bestuurder weet u vaak niet wat de meest optimale oplossing is voor de vereniging. Ray zorgt dat het behapbaar, overzichtelijk en waar mogelijk besparend gerealiseerd kan worden.

digitalisering

Alles begint bij een goed onderbouwd MeerjarenOnderhoudsBegroting (MJOB). Werken met een slimme digitale rekentool is dan van essentieel belang. Maak minder fouten en krijg nauwkeuriger inzicht in gebreken, onderhoud en te verwachten investeringen met de O-Prognose.

Bewust Onderhoud

De 4 doelstellingen

Meerwaarde

Marktkennis delen en weten wat de beste materialen en welke leveranciers goed passen bij uw hulpvraag. Kostenbesparend, circulair en lange termijn oplossingen hebben de voorkeur.

Comfort

Onderhoud is mensen-werk. Er is altijd een inbreuk op uw privacy, er zijn altijd vreemden in huis. Hoe kunnen we de overlast zoveel als mogelijk beperken en maken we het comfortabel.

transparant

Ontzorgen is het sleutelwoord. Dat kan alleen door verwachtingen managen en transparantie over het proces. Heldere communicatie waarbij u weet waar we staan.

Duurzaam

Sommige materialen veroorzaken alleen maar afval, terwijl er ook herbruikbare, goedkopere oplossingen zijn. Hergebruik is van belang. Kies voor een circulaire maatschappij.